Landbouwmechanisatie

Welkom bij Pater De Klomp landbouwmechanisatie

We zijn al tientallen jaren dealer van de traktoren merken Case IH en Steyr, en al jarenlang dealer van bekende merken als VICON. Wij leveren alleen topmerken, we bieden lange garantie termijnen, gebruiken originele onderdelen en we kunnen eventueel voor u een lease/financieringsovereenkomst op maat maken.

Met onze kennis en ervaring van bijvoorbeeld de merken Steyr, Case IH en VICON zijn wij een betrouwbaar adres voor nieuwe tractoren/machines, gebruikte tractoren/machines, service en onderhoud aan uw trekker en machines. Natuurlijk kunt u ook voor alle andere merken bij ons terecht. Door onze kennis en ervaring in de landbouw levert een ander merk geen problemen op.

Naast de traktoren, voederwinningsmachines en landbewerkingsmachines leveren wij ook precisielandbouw/gps producten. Kortom, we kunnen alle mechanisatie leveren voor de boer en loonwerker.

Wilt u advies over onze producten?

Recent nieuws

18

mrt

2023

Bedankt!

Bedankt voor jullie bezoek en belangstelling op de BAV beurs!

09

mrt

2023

BAV pater de klomp

Welkom!

Volgende week zijn wij op de Bouw en Agri Vakdagen! Wij zijn aanwezig met CASE IH en STEYR Traktoren en een hele mooie kraan/haakarm opbouw.