Case IH tractoren

Case IH tractoren

We zijn al tientallen jaren dealer van de traktoren merken Case IH en Steyr. Wij leveren alleen topmerken, we bieden lange garantie termijnen, gebruiken originele onderdelen en we kunnen eventueel voor u een lease overeenkomst op maat maken. Met onze kennis en ervaring van de merken Steyr en Case IH zijn wij een betrouwbaar adres voor nieuwe tractoren, gebruikte tractoren, service en onderhoud aan uw trekker. Natuurlijk kunt u ook voor andere merken tractoren bij ons terecht. Door onze kennis en ervaring in de landbouw levert een ander merk geen problemen op.

CASE IH, sinds 1842 de drijvende kracht voor de landbouw. De uitstekende series tractoren, balenpersen, veldhakselaars en maaidorsers die Case IH u biedt, weerspiegelt de kennis van Case en International Harvester. Grote merken en producenten van landbouwmachines. De producten van dit Oostenrijkse merk kenmerken zich door kwaliteit, veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid.

Quantum

  • 75 – 110 pk smalspoor traktoren
  • 4 modellen Quantum V vanaf 1,0 m breed.
  • 4 modellen Quantum N vanaf 1,2 m breed
  • 4 modellen Quantum F vanaf 1,3 m breed
  • Filterniveau 4 tegen chemicaliën.

Wilt u advies over onze producten?

Recent nieuws

18

mrt

2023

Bedankt!

Bedankt voor jullie bezoek en belangstelling op de BAV beurs!

09

mrt

2023

BAV pater de klomp

Welkom!

Volgende week zijn wij op de Bouw en Agri Vakdagen! Wij zijn aanwezig met CASE IH en STEYR Traktoren en een hele mooie kraan/haakarm opbouw.